sunnuntai 20. marraskuuta 2011

eiköhän se talvi kohta tule

Tänään oli niin kirpakka pakkasaamu, että olisi hyvin voinut kuvitella lumen maahan, mutta ei sitä ensilunta ole vielä näkynyt :D Mittari näytti koko päivän -1C, eikä se siitä laskenut tai noussut, joten aattelin et voin noi kanit vähäks aikaa laittaa ulooos! Ja kylhä ne nautti :3 Della oli tänään taas kunnon bitch ja ajo takaa vähän jokaista vuorollaan. :/ eikiva. Piti sit lopulta laittaa se aitaukseen ja muut sai juosta pihalla vapaana.
Eilen hypytin Tinkan & Freyan sisällä ja tänään Dellan ulkona. Freya hyppäs kokoajan ylihienosti ja reippaasti <3 Tinkaa piti alussa auttaa ja asetella, mut loppua kohden sekin meni itsenäisesti ja ihan hienosti ! Della hyppäs tänään yliupeesti kv'tä. Ens lauantainahan me ollaan menossa ekaa kertaa kokeilemaan kv'seen. :D
Vikaks sitten vielä Dola-kuulumisia! Elikkäs neiti on nyt viikonloppuna ollut aika hiljanen ja tommonen huomiota ja silityksiä kerjäävä. :3 Ulkona tyttö kuitenkin hyppeli reippaasti ja spurttaili ihan normaalin tapaan. Massun kasvamista ei ole ollenkaan havaittavissa, mutta sitähän ei välttämättä huomaa kokoaikana. Eli ainoa näkyvä muutos typykässä on reviirinpuolustamisen häviäminen ja järjetön kaivaminen. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti