lauantai 16. kesäkuuta 2012

long time no see

Enpäs ole taaskaan pitkään aikaan tänne ehtinyt tulla raapustelemaan kuulumisia! Nyt kuitenkin palataan asiaan oikeen kuvien kera.
Viime sunnuntaina olimme estekisoissa Myllypurossa Dolan ja Freyan kanssa. Dola meni lahnaillen, mut yritti kuitenkin toisella kierroksella paremmin. Meni sit kolmella, kiitos Maisulle ohjauksesta! :) Freya sääti ekan kiekan, mut toisella meni sit yhellä. Sai siispä ekan klassin suoralta. :3 Kattoo, jos tässä vielä muutamissa kisoissa kesällä kävis.. ;)

c. Jatta


c. Iida & Aino
Tinkan kakarat kasvavat nopsasti ja ovat ylihuomenna jo kahdeksan viikkoa! Skyress eli Enzo jää kotiin ja kaikki muut ovat jo löytäneet omat kodit. <3 Tuntuu hyvältä tietää, että kasvateilla on hyvät kodit odottamassa. Juhannuksen jälkeisenä maanantaina ensimmäinen poika sitten lähtee suureen mailmaan. Parisen päivää sitten vieroitin poikaset Tinkasta ja laitoin Tinkan Freyan kanssa samaan häkkiin. Odotin vähintään jahtaamista ja karvojen pöllyämistä, mutta EI. Molemmat ottivat rauhallisesti ja sovussa menivät syömään ja putsasivat toisiaan. Nyt oon kyl niin tyytyväinen kaneihin :3Kuukauden päästä suunnataan Dolan ja Sindan kanssa Ruotsiin, joten toiveissa olisi madagaskar + viitta -lapsosia elokuun puoliväliin. Sormet ristissä toivotaan, että kanit tulee tiineiksi ja synnyttävät _naaraita_! Ruotsista napataan samalla mukaan madagaskar viittakuvio tyttönen, Nova. Innolla siispä ootellaan reissua. ;) Varsinkin Ruotsin eläinkauppoja on jo ikävä <'3

Tähän kluppa kuvapläjäyksen loppuun on vielä pakko laittaa Nikkistä pari kuvaa. Oon menettäny sydämmeni sille, pikkuhopsut on niin somia :3 Mutta ei, yksi hopsu tässä talossa saa tällä hetkellä riittää.


1 kommentti:

  1. wooow pikkasen ovat lapsoset kasvaneet !

    nää sun kanit ovat kyllä niin ihania, ootan vaan sitä että ittellä mahollisuus hankkia pupun tai pari :>

    VastaaPoista