torstai 29. elokuuta 2013

Kanilan kanien luonteet

Skitty

Kiltti ja suloinen pieni tyttö. Hieman arka, mutta uskaltaessaan on tulta ja tappuraa. Helppo kani kaiken kaikkiaan, siisti ja mukava käsitellä. 

Della

Della on, no Della. Häkissä oikea bitch, mutta häkin ulkopuolella ihan mukava käsitellä. Reippain ja uskaltavaisin tutkimaan uusia asioita. Della on kanilan kaneista eniten "koiramaisin". Tulee parhaiten koirien kanssa toimeen. 

Rambo

Superkiltti pieni mies. Ei ruiki ja on äärimmäisen siisti. Helppo ja rauhallinen kani, joka viihtyy pitkiäkin aikoja sylissä. Naaraille ehkä vähän liiankin kiltti, eikä uskalla astua jos naaras ei ole samaa mieltä. 

Nova

Kanilan isoin luppa, joka on silti kaikkea muuta kuin lupsakka. Hieman säpäkkä, mutta rauhoittuu yleensä nopeasti. Utelias, mutta joissain tilainteissa arahko. Helppo kuitenkin käsitellä. 

Nikki

Toinen kaneista, joka on hieman koiramainen. Helppo käsitellä, joskin omaa tahtoa neidiltä löytyy myös. Laiskahko! 

Greetta

Rambon lisäksi toinen kanilan superkiltti. Ei ikinä ärise tai hyöki. Hoitaa poikasensa tunnollisesti ja on ihan mahtava äiti. Luonteeltaan laiska, mielummin syö ja nukkuu.

Tinka

Energiapakkaus, joka on aina valmiina toimintaan. Kiltti ja mukava ihmisille, toisille kaneille aikamoinen komentaja. Ahmatti :D

Minya

Yleensä rauhallinen ja mukava kani, mutta suuttuessaan tulinen pakkaus. Arka uusissa tilanteissa, mutta toisaalta sopeutuu nopeasti. 

Cleo

Cleo on mammansa Minyan kanssa asuva pieni ja pippurinen neiti. Laittaa mammankin kuriin niin halutessaan. Suhthyvä kuitenkin käsitellä, vaikka luonnetta ja menohaluja tältä tytöltä löytyykin. Luonteeltaan samanlainen ADHD kuin isänsä.

Venice

Utelias ja ystävällinen nuori neiti. Kiva käsitellä eikä ainakaan vielä kenkkuile. Uusissa tilanteissa hieman arka, mutta uteliaisuus yleensä voittaa. 

Freya

Kiltti ja rauhallinen, mutta ulos päästessään riehuu kuin päätön kana. Mukava kani, jolla ei oikeastaan koskaan ole huonoja päiviä. Aina iloinen ja utelias. 

Dola

Dola on oikea taskuraketti. Hyvä käsitellä ja yleensä kiva ja rauhallinen, mutta varsinkin keväällä aikamoinen matami! Pienestä koostaan huolimatta pistää isommat naaraat kuriin. 

Sinda

Dolan tossun alla elelevä murkkunsa viimeinkin lopettanut superkiltti neiti. Murkun aikana aikamoinen leijona, mutta nykyään kiltti ja mukava, oikea kääpiöluppa niin luonteeltaan kuin olemukseltaankin. 

Tässäpä tälläiset lyhyet luonnekuvaukset. Kanien luonteet vaihtelevat melko paljon vuodenaikojen mukaan, joten nämä on nyt "perus luonnekuvaukset". Jos jonkin kanien luonne kiinnostaa enemmänkin, niin eikun kommenttia tulemaan! Minkä kanin luonne on sinusta mukavin? 

2 kommenttia:

  1. Itse omistaisin luonteen puolesta mieluiten Rambon :3 Se on väriltäänkin tosi kiva :)

    VastaaPoista
  2. voi ei kanikuume iskee taas ;-; Cleo on niin sulonen :'3

    VastaaPoista