sunnuntai 25. syyskuuta 2011

päivittelyä...

Ups, blogin päivittäminen on vähän jäänyt.. Monesti olen ajatellut, että voisi tänne jotain kirjoitella, mutta ei meillä oikeastaan mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Viime viikonloppuna oli Vakkolan näyttely ja kröhmm. näyttelypuolella meni niin huonosti että! Voin sanoa, että meidän parhaat pisteet oli Tinkan 91p xd Della oli hyppimässä helpossa mutkassa ja päivän piristykseksi ja suureksi yllätykseksi voitti luokan :o ! hieno tyty<3
Vakkola 17.9
Eilen Miia otti Dellan mukaan Parolaan helppoon suoraan, mutta eipä siellä kummemmin mennyt. Tyhmästi meni kahella virheellä.. Nyt Dellalla on siis kaksi klassausta sekä suoralta että mutkalta. Lemmikkimessuilta koitetaan saada ne puuttuvat klassaukset, että päästään kv'seen. Toivottavasti siellä on helposta sekä suora että mutka..

Eipä meillä oikeastaan muuta kummempaa ole tapahtunut. Dola, Tinka ja Freya ovat oppineet tulemaan hienosti toimeen keskenään, joten ulkoilut tapahtuvat nykyään kimpassa. (: Tarkoitus olisi mahdollisesti jossain vaiheessa laittaa kaikki kolme asustelemaan tohon Dolan 160cm häkkiin. Paitsi, että Dolan astuttamiseenkaan ei ole enää kuin reilu kuukausi, joten yhteisasuminen jäisi näillä näkymin melko lyhyeksi. Della sen sijaan ei tykkää ollenkaan muista naaraista, joten se saa elellä ja ulkoilla yksinään. Ehkä joskus se saa kiltin pojun tossunsa alle elelemään, mutta katsellaankatsellaan... ;) Loppuun vielä tänään otettuja kuvia.!
edustava kuva..
..ja vähän epäedustavampi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti