lauantai 1. lokakuuta 2011

suunnittelua

Tästä tulee nyt tämmöinen tylsä kuvaton bloggaus, koska tällä koneella ei ole mitään kivoja kuvia ja olen ollut niin laiska, etten ole pitkään aikaa jaksanut kuvailla kaneja. Mutta siis tänään on jo ensimmäinen lokakuuta ja kohta pitäis täytellä ilmokaavakkeita Grand Galaan. Ensin pitäisi vaan päättää laitanko Tinkan ja Freyan B'hen vai A'han..? 12.11. on nimittäin se päivä kun tytöt ovat sen 6kk.
Tällä viikolla ei meillä kummempia ole tapahtunut, koska koeviikko on vienyt melkein kaiken ylimääräisen ajan. Tinkaa, Freyaa ja Dolaa olen kuitenkin pikaisesti ehtinyt hypyttämään. Dola hyppii hienosti ja olisi varmasti jo valmis kisaamaankin, mutta kakarat hyppivät vasta noin 20cm ratana. <3 Ensi vuonna olisi tarkoitus päästä kisaamaan kaikkien neljän kanin kanssa. Dellalle koitetaan vielä tänä vuonna saada ne puuttuvat klassaukset, että päästään kv'seen.

Estekisojen lisäksi ensi vuoden suunnitelmiin kuuluu näyttelyt ja poikasia syntyy varmaankin kahden poikueen verran. Urokset ovat molempiin poikueisiin vielä etsinnässä, koska Stunttia ei voidakaan käyttää Tinkalle :( Etsinnässä olisi siis isabella + vk- uroksia sekä sinistä kantavia madagaskareita. ;) Toiveena olisi ainakin toisesta poikueesta saada viittalapsosia. Dolalle on uros ollut valittuna jo kesästä asti. (: Dola siis astutetaan marraskuussa madagaskar Milolla. Tästä poikueesta on odotettavissa madagaskarlapsosia joulukuun puolessa välissä. :D Tarkoitus olisi yksi lapsonen jättää kotiin kasvamaan, mutta sen näkee sitten minkälaisia mukuloita sieltä syntyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti