sunnuntai 1. tammikuuta 2012

laumojen muodostusta

Tänään Uuden Vuoden kunniaksi kanit saivat ulkoilla aamusta aina pimeän tuloon asti. Tänään kattelin myös, millaisia "ulkoiluporukoita" noista kaneista saisi aikaan.

Ensimmäisenä koitin että Tinka ja Greetta olivat kahdestaan ulkona. Ihan ok'sti meni, mitä nyt Tinka välillä jahtaili Gretua ja sit Greetta ei kauheesti tajunnu ulkoilun ideaa. :D Istua nökötti paikallaan ja välillä liikkui pari metriä johonkin suuntaan. Sit otin Greetan sisälle loikkimaan ja laitoin Freyan ja Dellan Tinkan seuraks ulos. Tämmösellä kokoonpanolla ollaan menty jo noin viikon verran ja tänään oli ensimmäinen kerta, kun ketään ei ajettu takaa ! <3 Dellakin on oppinut hyväksymään noi ja käyttäytyy kerrankin fiksusti. (:

Taitaa olla turha toive saada Greetta tai Dola tuohon porukkaan yhdistettyä. Della nimittäin inhoaa kaikkia muita paitsi Tinkaa ja Freyaa. :/ Joten kun Dola on tosta mammalomailut hoitanut, niin koitetaan saada toinen ulkoiluporukka kokoon Dolasta, Greetasta ja Enmystä. Sitten Della ja Tinka saavat luvan tulla toimeen kahdestaan sen aikaa, kun Freyalla on kakarat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti