torstai 19. tammikuuta 2012

tavallista arkea

Ihan ensiksi pyydän anteeksi saamattomuuttani, että en ole jaksanut tänne blogiin kirjoitella. :( Ei oikeastaan ole ollut mitään inspistä kirjoittaa, koska ei meillä ole oikeastaan mitään tapahtunut. Mutta nyt, jotta saisi jotain tekstiä aikaiseksi niin voisin kirjoittaa tämän vuoden tulevista tapahtumista.

Viikon verran säät ovat olleet ulkona ihanteelliset kaneille talviseen ulkoiluun. Pari astetta pakkasta tai plussaa, niin kanit ovat viihtyneet useamman tunnin pihalla. Tällä hetkellä ainoa toimiva lauma, johon kuuluvat siis Tinka, Freya ja Della ovat ulkoilleet yhdessä ja hyvin tulevat toimeen. (: Tiistaista alkaen olen yrittänyt saada lauman jatkeeksi Greettaa ja Dolaa. Greettaa ei kukaan tunnu hyväksyvän laumaan mukaan ja tilannetta ei yhtään auta se, että Greetta itse on niin arka, että ei edes uskalla tehdä tuttavuutta.. Mutta Dolan kanssa ollaan edistytty! Dolahan ulkoili muiden kanssa yhdessä ennen astutusta eli noin kaksi kuukautta sitten. Mutta siis tänään näytti siltä, että muut hyväksyivät Dolan takaisin joukkoon! :3 Nyt pitää katsoa ja miettiä jakaako laumaa jotenkin kahtia, että Greetallekin saataisiin jatkossa kaveri/t. Vai onko kaikkien kannalta parasta, että Gretu ulkoilee yksinään.

Mutta nyt katse tulevaisuuteen! Ensi viikon lauantaina 28.1 on siis Lohjan näyttely, johon lähden Tinkan, Freyan, Dolan ja lapsosten kanssa. Tarkotus olisi rekata Dola ja ehkä myös Freya(?). Freya joka tapauksessa astutetaan, joten isabella lapsosia syntyy toivottavasti reilun kuukauden päästä (: Lohjan nlyn lisäksi ainoa näköpiirissä oleva näyttely on JV 24.3. Tämän lisäksi kalenterista löytyy esteharkat 11.3. Kyseessä on Konalassa järjestettävät ep estekisat ja yhdessä treenailua. Kaikki esteitä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Tämän vuoden poikuesuunnitelmat ovat hieman selkeytyneet. Poikasia on tulossa kolmesta-neljästä yhdistelmästä. Minulle tarjottiin niin hyvää mahdollisuutta, että ei sitä voinut olla käyttämättä! Nimittäin Dola astutetaan toivottavsti loppukesästä komealla Ruotsissa asuvalla madagaskar viittakuvio uroksella! Kyseessä on saksantuonti uros, joka on rekattu pistein 96,5p. :3 Hyvä syy siis lähteä tänäkin kesänä naapurimaahan ;) Dolan ja Freyan poikasten lisäksi tänä vuonna syntyvät Tinkan ja norjantuonti Norbertin lapsoset sekä loppuvuonna vielä sijoitusnaaras Vinjan poikaset. Vinjan poikaset saattavat kuitenkin siirtyä alkuvuodelle 2013. Jos sinua kiinnostaa joku tuleva yhdistelmä, niin otathan rohkeasti yhteyttä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti