keskiviikko 2. toukokuuta 2012

aurinkoa, lämpöä ja kiimaisia kaneja

Jeps, nyt se kevät on vihdoinkin tullut! Kanit vaihtavat karvaa ja Dola, Freya ja Della kiimailevat. Eilen tosin ulkoilu porukassa (Tinka, Dola, Enmy, Freya, Sinda ja Minya) sujui ilman yhteenottoja ja haavereita kiukkuisista neideistä huolimatta. :) On se mukavaa ja helpompaa, kun suurin osa tytöistä voi ulkoilla yhdessä. Della saa ulkoilla tästä lähin yksikseen, koska aina kun sen liittää laumaan, niin muidenkin välillä tapahtuu yhteenottoja. Tosin lauman jatkoksi on tarkoitus lisätä kevään/kesän aikana pikkuhopsu Nikki sekä kesällä kotiinpalaava Greetta. Tarkoitus olisi siis saada aikaan 8 kanin ulkoiluporukka <3

Enmy ja Minya
Viime viikonloppuna oli PetExpo, jossa omia kaneja oli vain petteilemässä. Bucanero ja Bribón olivat lauantaina ja saivat molemmat 93p. Buca olikin sitten luokkavoittaja ykkönen ja veli hienosti perässä luokkavoittaja kakkonen. <3 hienot pojat! Lauantaina kierreltiin Jonnan kanssa kaikki messut läpi, eikä oikeastaan mitään osteltu. Oltiin hieman pettyneitä kojuihin, varsinkin eläinpuolella.. Itselleni tarttui mukaan vain Genesis-näytteitä ja pari matkajuomapulloa. Tosin Hannalta sain sitten hänen tekemiään hihnoja, jotka olivatkin tosi hienoja! Iso kiitos Hannalle :D Sunnuntaina alkupäivä kului assaroidessa petissä, mikä osoittautuikin melko helpoksi, koska kaneja oli jäänyt pois kokonaista 12! :o Siispä pöydälle päätyi vain reilut 30 kania. Omille kaneille ei suurempaa menestystä herunut. Enmy 92p, Minya 93p ja Sinda 93p+lkv3. Tosin taso oli korkealla, sillä yksikään kani ei saanut 95 pistettä ja yksi ainoa kani sai 94,5p ja oli tietysti PPK1. Kokonaisuudessaan messut olivat mukavat ja tuli juteltua monenkin kani-ihmisen kanssa. Lauantaina Bribónin alias Nelsonin tulevat omistajat kävivät poikaa katselemassa ja kivasti molemmat osapuolet taisivat toisistaan pitää (: Hyvään kotiin poika pääsee.

4vrk
Tinkan kaikki lapset osoittautuivat uroksiksi, vaikka naarasta sieltä kovasti toivottiin. Yhdistelmä on kuitenkin niin mieluinen, että yksi poika on sieltä jäämässä kotiin. :) Toinen poika muuttaakin sitten samaan osoitteeseen kun A-poikueen Vinja. Kolme urosta on siis varattavissa, joten laittakaahan viestiä, jos oma madagaskarpoju kiinnostaa. ;) Yhdistelmähän on Trollsländans Dangerous A93p x Røislis Linux rek. 94,5 (NOR).

Tänään hypyttelin Freyan, Dolan, Enmyn, Minyan, Sindan ja Dellan. Lapset hyppivät tosi hienosti ensikertalaisiksi ja Dola sekä Freya kv'n tasoista rataa. Della hyppeli helppoa, koska ei ilmeisestikään kv'ssä pärjää, joka tuli hyvin selvästi messuillakin esille. xD Tosin jos itseluottamusta ja tahtoa löytyisi niin kyllähän se niitäkin helposti menisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti