sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Näin me asutaan!

Aamulla siivosin kanilan kunnolla ja vaihdoin pitkästä aikaa jokaiseen häkkiin kokonaan uudet purut. Nyt on puhtaan näköistä! Samalla Enzo sai vaihtaa toisen kerroshäkin keskikerrokseen, jolloin nyt puuhäkin alla oleva 120cm häkki on vapaana seuraavia poikasia varten. Todennäköisesti Dola muuttaa siihen heinäkuun lopussa poikasia tekemään.
Innostuneena puhtaasta kanilasta nappasin jokaisesta häkistä kuvan, jossa näkyy hiukan häkkien sisustusta. Joka häkistä löytyy juomapullo, vessa, pajusilta/lasten jakkara ja heinäteline. Joillakin on sekä puusilta että jakkara ja muutamassa häkissä on myös kulmataso.

 Sindan häkki on ikkunan edessä olevan kerroshäkin yläkerrassa. Häkistä löytyy jakkara, kulmataso, vessa, juomapullo ja kaksi heinätelinettä.
 Enzo asuu Sindan alapuolella. Häkin sisustus on aika simppeli eli sieltä löytyy vain perustarvikkeet: pajusilta, vessa, heinäteline ja juomapullo.
 Nikki asuu alimmaisessa kerroksessa. Häkin sisustus on sama kuin Enzolla.
 Koko häkki
 Toinen kolmikerroshäkki on puuhäkin lyhyttä sivua vasten ja toista kolmikerroshäkkiä vastapäätä. Ylin häkki on tällä hetkellä kaaoksen vallassa oleva säilytystila, joten siitä en viitsinyt kuvaa ottaa. :D Keskikerroksessa asuu Dola ja alimmaisessa Skitty.
 Dellan häkki on vuoden verran pysynyt melko samanlaisena. Ainoa muutos on, että Dellakin on saanut oman jakkaran pajusillan lisäksi.
Dellan häkin päällä on 160cm häkki, jossa asustelee tällä hetkellä siis Minya, Tinka ja Freya. Koska häkki on iso niin tykkään muutella sen sisustusta. :D Tällä hetkellä siellä on kaksi jakkaraa, pajusilta, kulmataso, kaksi vessaa, kaksi heinätelinettä ja kolme juomapulloa.

Puuhäkistä en ottanut yhtään kuvaa, koska siellä ei asu tällä hetkellä ketään. Lisäksi kuvaamatta jäi 100cm häkki, joka on pihalla odottelemassa, että jaksan sen joskus putsata ja kantaa kanilaan.

1 kommentti:

  1. Tekin olette käyneet Ikeassa pupumaisilla ostoksilla :) Nuo jakkarat ovat aivan huippuja, olen itsekin niitä ostanut meidän pupsuttimille :)

    VastaaPoista