sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

vauvatoiveita

Nyt on suunnilleen 1,5 viikkoa kulunut ensimmäisestä astumispäivästä ja molemmat naaraat kaivavat hurjasti. Mahat ovat turvonneet ja Dola on muuttanut käytöstään samaan suuntaan, kun se oli ensimmäisessä tiineydessä. Dolasta on siis tullut erittäin siisti ja huomionkipeä, kun taas Sindasta sen täydellinen vastakohta! Häkkiä puolustetaan hampaat irvessä, mutta häkin ulkopuolella se on kiltti sylimussukka.
 Nikkin ja Dellan kanssa ollaan harjoiteltu ahkerasti esteitä. Nikki menee mielenkiinnosta riippuen joko kovaa ja esteiden yli tai kovaa ja esteiden ohi x) Pitää katsoa, josko sille muutaman helpon saisi vielä tälle vuodelle. Della oli estelomalla parisen kuukautta kevään ja kesän vaihteessa, jolloin sitä ei hypytetty ollenkaan. Heinäkuun alussa alettiin hyppimään yksinkertaisia helpon ratoja, jolloin mielenkiintoa näytti taas esteille riittävän. Nyt viikon verran ollaan menty korkeampia ja mielenkiinto on pysynyt! :D Lomalla olo on ainakin tuonut vauhtia ja tarkkuutta radoille. Josko jossain vaiheessa päästäisiin takaisin kisaamaankin. Tinkan, Minyan ja Freyan kanssa ollaan välillä hypelty helppoa. Minyalla innostusta riittäisi, jos sen kanssa jaksaisi harjoitella enemmän. Freyalla ja Tinkalla on lanailukausi menossa, joten ne saavat nyt huilia vähän aikaa.

Tiistaina haetaan Greetta Forssasta kotiin. Ei niitä poikasia sitten tullut useasta astutuksesta huolimatta. Itse meinaan kyllä vielä pari kertaa kokeilla, josko sieltä viittaa saisi ulos. Urosvalintoja en ole juurikaan ehtinyt miettiä. Yksi vaihtoehto olisi käyttää sinistä ja toinen Freyan poikaa Bucaneroa. Bucaa meinasin käyttää Minyalle nyt marraskuussa.
Ensi lauantaina suunnistetaan syksyn ensimmäiseen näyttelyyn Muhniemeen. Ulkomuotoon ilmosin Minyan ja pettiin Nikkin ja Skittyn. Skitty on kyllä niin vaiheessa ja arahko vielä, joten saa nähdä jaksanko sitä ollenkaan ottaa mukaan. Nikkillä on pientä murkkua ja kiimailua ollut, joten toivottavasti se osaa käyttäytyä. Sillä on ainakin turkki ja lihakset ihan kivassa kunnossa.

2 kommenttia:

  1. kiva postaus oli c: tykkäsin :)

    http://lifeof-young.blogspot.fi

    VastaaPoista