keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Lemmikkimessut

Huhhuh, nyt vihdoin ehdin (ja jaksan) päivittää blogia ja kertoa rankasta messuviikonlopusta. Olin sekä lauantaina että sunnuntaina messuilla koko päivän, joten maanantaina oli kyllä jalat kipeänä. Oli mukavaa nähdä tuttuja pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Erityiskiitokset seurasta Sagalle, Carolle, Hennalle ja Abdille! 

Näyttelyssä meiltä oli tosiaan vain Sinda ja Enzo, eikä tulokset olleen mitään huippuluokkaa, kuten karvanvaihtoisten kanien kanssa arvata saattoi. Sinda sai pisteitä 90,5, mikä oli aikalailla odotettua. Turkin tiheydestä, -väristä ja -laadusta lähti pisteitä oikein kunnolla. No nyt vaihdellaan karva loppuun ja odotellaan tammikuun näyttelyitä. Enzo sai ihan mukavat 93p, joten nyt pojalla on ainakin jotkut pisteet millä se voidaan rekata. Enzolla pisteitä verotti keskeneräisyys, mutta poika onkin vasta hiukan päälle puolivuotias, joten sillä on vielä reilusti aikaa kehittyä.

Estepuolella oli sunnuntaina hyppimässä Tinka ja Freya. Freyaa pelotti ensimmäisellä kierroksella, joten rata meni säntäilyksi ja virheitäkin tuli 4. Toisella kierroksella neiti ei ollut enää niin pelko pepussa, joten meni yhdellä virheellä saaden siis toisen klassauksen helposta suorasta. Freya on siis jo klassauksen päässä kv'stä, hui! Tinka ylitti kaikki odotukset ensimmäisissä kisoissaan ja sijoittui puhtaalla radalla viidenneksi! Tinka sai siis ensimmäisen klassauksen helposta suorasta. Kiitokset mahtihypyttäjä Carolle!

Muuten meillä ei ole juuri kummempia tapahtunut. Greettaa seuraillaan ja ihmetellään onko se nyt tiineenä vai ei. Ensimmäisestä astutuksesta alkaa olla kolme viikkoa, joten eiköhän kohta puoliin selviä onko meille tulossa pikkugreettoja. :3 Dolan viittapoikakin löysi uuden kodin ja muuttaa sunnuntaina Lappeenrantaan. Pikkumies on ihanan touhukas ja sosiaalinen, joten siitä tulee varmasti täydellinen lemmikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti