maanantai 22. huhtikuuta 2013

Vihdoinkin kevät, hyvässä ja pahassa

Viikonloppuna kevät vihdoinkin suvaitsi saapua tännekin. Aurinko paistaa ja lämpötila on noussut, mikä on saanut naaraat aivan sekaisin. Jokainen kaivaa ja sisustaa minkä ehtii. Pahimmilta riehujilta olen ottanut vessatkin pois, mitä ei ole tapahtunut vielä koskaan. Tähän asti jokaisella täällä asuneella kanilla on ollut vessalaatikko häkissään, käyttivät ne sitä tai eivät. Tällä hetkellä vessoista on enemmän haittaa kuin hyötyä, joten vessat joutivat sivuun vähäksi aikaa. 

Minyan luulin olevan tiine, mutta nyt näyttäisi siltä, että sillä on vain paha valeraskaus. Viikonloppuna se oli nimittäin kyhännyt heinäpesää ja nyppinyt sinne karvaakin. Voihan se toki olla tiine, mutta yleensähän näin aikaisin pesää tekevät ovat vain valeraskaana. Ensi viikonloppuna on PetExpo, minkä takia Bucamies tulee tänne perjantaina. Mikäli neiti kärttyinen ei näytä tuolloin tiineeltä, niin sen voi sitten samalla astuttaa uudelleen. 

Freyan kolme muksua voivat erittäin paksusti. Jokaisella on maha maitoa pullollaan, joten maidon tulossa ei ainakaan ole ongelmaa. Nyt vain jännitellään sukupuolia. Toiveissa olisi, että isabella olisi naaras, niin sen voisi sijoittaa tai jättää kotiin. Madat luultavasti ovat molemmat lemmikkitasoisia viittoja, joten ne ovat molemmat tulossa myyntiin. 


1 kommentti: