sunnuntai 16. lokakuuta 2011

dreaming

Nyt on sitten kokoonpanot selvillä loppuvuoden näyttelyihin ja estekisoihin! Grand Galaan ulkomuotoon menee Dola (A), Tinka (B) ja Freya (B). Dola tosin on kasvattanut pienen leukkiksen alun, joten saa nähdä tuleeko pisteitä ollenkaan. Painoa pienellä kirpulla ei kuitenkaan ole kuin 1,350kg. Lemmikkimessuille, (jossa Grand Gala siis pidetään) esteille menee Della helppoon mutkaan & suoraan. Vikoja klassauksia toivotaan, mutta en ole ollenkaan varma miten Della hyppii sisällä, joten voi olla että vikat klassit jäävät vain haaveeksi..
Kahden viikon päästä lemmikkimessuista on kaksipäiväinen Pet Gala, johon mennään Dellan, Tinkan ja Freyan kanssa. Hieman auki on vielä, että kumpana päivänä kukin vai jotkut kenties molempina.. ? :D Lauantaina todennäköisesti Della&Tinka ja sunnuntaina Tinka&Freya. Dola myös varmistusastutetaan Pet Galan aikoihin. (:
Itselleni on noussut kova hermeliini-kuume<3 Voi että sellainen pieni pallurainen tannari tai otteri on PAKKO saada jossain vaiheessa! Häkkitilanne meillä on tällä hetkellä melko hyvä, kaksi 140cm häkkiä on tyhjänä. Tosin, koska loppuvuodeksi ja ensi vuoden aluksi on suunnitteilla poikueita pitää varata tilaa poikasille.. Ja toivottavasti muutama naaras jää kotiin mammojen kaveriksi asumaan.. ;) Toivottavasti ei tule sellaista tilannetta, jossa syntyy pelkkiä uroksia, joita ei sitten saa myytyä minnekkään.. :/ Joten tuo hermeliini saa odottaa vähän aikaa, että poikastilanne selkeytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti