perjantai 28. syyskuuta 2012

Elämä potkii ja kunnolla

Eilen tapahtui jotain sellaista, jota en toivonut koskaan kokevani. Nimittäin molemmat Dolan madagaskar-poikaset lensivät kanien taivaaseen. Suloinen Cila ja ihana madagaskar-pusupoika olivat näemmä liian täydellisiä tänne </3 Kaikki muut poikaset voivat hyvin ja syynkin tiedän lähes 100% mihin nämä kaksi kuolivat. Kyseessä ei ole mikään tauti vaan pieni ruokinnanmuutos, mikä ei ole edellisissä poikueissa aiheuttanut tälläistä. Tiedänpähän ainakin olla supervarovainen seuraavien poikueiden kanssa. 

Cilan poismenon takia olen päättänyt, että Sindan tummempi viittapoika Sanz Clasico saa jäädä kotiin asumaan. Poika on vielä kutsumanimeä vailla, mutta eiköhän sekin asia korjaannu pian. Omaa rakastavaa kotia on siis vailla kaksi viittapoikaa, yksi Dolalta ja toinen Sindalta. Kaikkien näiden surullisten kokemusten jälkeen etsin pojille parhaimmat mahdolliset kodit, missä ne saavat elää rakastettuina perheenjäseninä. 

Tähän loppuun kerrottakoon vielä, että meiltä lähti tänään Gimmojen Gisan ilmot postiin. Ulkomuotoon meneepi Minya, Nova ja Skitty, sekä pettiin Nikki ja Greetta. Greetta myös astutetaan samalla ja Sinda olisi tarkoitus ottaa mukaan rekattavaksi. 

Ensi kerralla on luvassa iloisempaa tekstiä kuvien kera. Meidän vastoinkäymiset on nyt toivottavasti takanapäin ja valoisampi tulevaisuus edessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti