torstai 6. syyskuuta 2012

Liebster blogLiebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu - mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkitä bloggaaja joka antoi sen sinulle.
2. Valitse 5 blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Kiitoksia Hannalle, joka antoi meille tämän palkinnon! Hannan blogi on myös yksi suosikeistani, erityisesti koska Hanna omistaa Dolan veljen Viljamin. :3 Eniten luen luonnollisesti kani-, koira- ja heppablogeja, joten niitä valitsin nyt tähän listallekin. 

1. Loikka kanimaailmaan - Omien kasvattien kuulumisia on mukava lukea, joten tätä blogia tulee luettua useasti. Blogissa seikkailee A-poikueen Actinia eli Vinja sekä Digimon-poikueen Coredem eli Toto. Kirjoitustyyli on helppolukuinen ja kuvia on yleensä runsaasti. :) 

2. Sofias life - Sofian blogia on mukava lukea, koska postauksia tulee usein ja kuvat on superhienoja! Sofia on käynyt meilläkin kuvaamassa kanivauvoja ja toivottavasti Sofian kameran eteen pääsevät nykyisetkin kakarat *vinkvink* ;) Blogissa on usein juttuja myös Wikneriltä, joka on tietysti plussaa! 

3. Peppi & Isla - Kahden schapparitytön blogi, joiden kanssa ollaan samassa agissa ja käydään välillä yhdessä lenkeilläkin. Kivoja postauksia niin treeneistä, näyttelyistä kuin normielämästäkin! 

4. LOLLUN - Lollun heppablogi on kiva, koska postauksia tulee usein ja mukana on usein kuvia. Lollu on myös tosi hyvä ratsastaja ja Gazebo on ylisöpö :3

5. Ristihuulet - Adan blogi, jossa on hienoja kuvia. Postauksia tulee aika harvoin, mutta blogia on silti kiva lukea, koska sijoituspoika Buca asuu Adalla. 

Tässä oli nyt joitain lukemiani blogeja. Kaikkia en maininnut, koska ne olivat jo saaneet palkinnon tai sitten en vain nyt muistanut niitä :P

1 kommentti:

  1. ääää kiitoksia ! :D pitää sitten ite varmaan ryhtyy tekee tätä, kattoo vaa millo ehtii/jaksaa haha olen laiska. :(

    ja nii ! tietty tuun mielelläni kuvaa pupuvauvoja ! vois kattoo nyt jos syyskuussa ehtis..?

    VastaaPoista