tiistai 25. syyskuuta 2012

hiljaiseloa

Blogi on elellyt viikon verran hiljaiseloa, josta on kiittäminen koeviikkoa ja ylppäreitä. Ensi viikolla pitäisi helpottaa, joten silloin on luvassa kuvia ja enemmän tekstiä. Mutta nyt nopeaa päivitystä.

Sadetta on riittänyt enemmän tai vähemmän lähes joka päivä, joten kanit eivät ole pystyneet juurikaan ulkoilemaan. Aina kuivemmalla kelillä olen laittanut isommissa porukoissa kaneja ulos, jotta kaikki saisivat edes hieman jaloitella. Pahimpina sadepäivinä ne ovat juosseet yksitellen sisällä. Dolan ja Sindan lapset ovat kasvaneet kovasti. Pitäisi pian ottaa lapsukaisista uusia kuvia ja saada niitä tänne bloginkin puolelle. Osasyy kameran käytön vähäisyyteen on aikaisin pimenevät illat. Kuvista tulee pelkkää pikselimössöä, jossa värit ovat päin sanonko mitä. Mutta jos joku päivä ehtisin päivällä luonnonvalossa kuvailemaan!

Tällä viikolla pitäisi muistaa postittaa Gimmojen Gisan ilmot, jonne kokoonpanokin on vielä vähän auki. Ainoat varmat lähtijät ovat Nikki ja Cila pettiin, Minya ja Skitty ulkomuotoon ja Greetta ja Sinda hengaamaan. Greetta lähtee tapaamaan poikaystävää ja Sinda pitäisi saada rekattua. Lemmikkimessuille lähtee sitten Enzo ja Sinda ulkomuotoon ja x-määrä esteille.

Mutta nyt on pakko mennä lukemaan viimeiset bilsat huomisia ylppäreitä varten. Wish me luck!

jottei tästä ihan tylsä tulisi niin tässäpä vielä vauvakuva pikku-Sindasta<3

1 kommentti: