sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Poikaspäivitystä

Greetan lapsoset kasvavat hyvin ja ovat oikein pulleita ja tyytyväisen näköisiä kaninalkuja. Ilmeisesti Greetalta tulee siis runsaasti maitoa ja kaikki saavat sitä tarpeeksi, vaikka poikasia tosiaan se viisi onkin. Eilen illalla katselin tarkemmin viittakuvioden viittojen laatua. Toisella on selvästi lemmikkitasoinen viitta, mutta toinen saattaa mennä läpi ulkomuodossa, vaikkei sen viitta niskasta mikään mahtavin ole. Korvissa ei kuitenkaa näyttäisi olevan pahemmin valkoista. Tarkemmin noita pääsee sitten tutkailemaan kunhan tuosta kasvavat. 

Nimiteemaa poikasille olen tässä miettinyt, mutta mitään fiksua en toistaiseksi ole keksinyt. Mahdollisesti palataan siihen alkuperäiseen, ja poikaset saavat espanjankieliset nimet A- ja B-poikueiden tapaan. Illalla pitäisi vielä kanilassa muutamia häkkejä siivota, joten saatan siinä samalla muutamat kuvat mukuloista räpsäistä. Ne pääsevät sitten huomenna tänne blogin puolelle.

1 kommentti:

  1. Hihih, minusta on aina niin hauskaa kun pääsee keksimään poikasille nimiä. Joskus naureskelen itsekin kaikille hassuille nimille mitä mieleen tulee :D

    VastaaPoista