torstai 21. maaliskuuta 2013

Kakssataaviiskytkaks

Huhhuh, tuli tehtyä supersiivous kanilaan! Kaikista häkeistä meni purut vaihtoon ja oikeen harjalla lakasin häkkien pohjat. Nyt on kaneilla puhtaat purut ja leikatut kynnet. Otsikkohan viittaa tosiaan kynsien lukumäärään, joita tuossa äsken leikkelin. Aika hurja määrä kyllä! Muutama kuvakin tuli otettua siivotusta kanilasta, joten tässä nyt teille raakamateriaalia suoraan kamerasta!
Greetalle uskaltaudun pitkästä aikaa kokeilemaan mattoa. Saa nähdä jääkö pysyväksi ratkaisuksi, vai onko tuo vain yhden siivousvälin..

Ruotsittaret pääsivät siivouksen lomassa kameran eteen. Pitkään aikaan en ole niitä kunnolla tutkaillut pöydällä, mutta ihan kivannäköisiä neitosia niistä on talven aikana kasvanut. 
Leipä ei todellakaan kuulu meidän kanien viikottaiseen (tai edes kuukausittaiseen) ruokavalioon.  Nyt kuitenkin kuivaa leipää oli kertynyt keittiöön semmoinen kasa, että pakko ne oli kaneille syöttää. Ja hyvin kyllä näytti maistuvan!

Ja vielä tähän sekasikiö-postauksen loppuun. Olin ihan unohtanut yhdet synttärit.. Maanantaina meidän "vääränrotuinen" neiti täytti kokonaisen vuoden! Siispä Paljon Onnea parhaalle pystykorvaiselle murkkuilijalle! :3 

From this..
to this!


1 kommentti:

  1. Ihanan väriset nuo vaaleansiniset häkit! Tai vaaleansinisiltä ne ainakin näyttävät tässä näytölläni. Aivan HERKULLISEN väriset! :)

    VastaaPoista