tiistai 12. maaliskuuta 2013

Muutoksen tuulia

Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt myydä kaksi aikuista kania: Enzon ja Syran. Enzolle ei ole enää jalostuskäyttöä, koska olen jo käyttänyt sitä kahdelle naaraalle. Lisäksi Enzo on niin aktiivinen kani, että varmasti nauttisi kodista, missä sen kanssa pystyttäisiin touhuamaan enemmän. Syra on ulkomuodoltaan aivan täydellinen kani, mutta jäi valitettavasti vain 900g painoiseksi. Sitä ei siis voi käyttää jalostuksessa. Eli myynti-ilmot tarkemmin:

Skyress
s. 23.4.12 madagaskar uros
uml: 93p pet: 93p
Energinen, mutta erittäin kiltti ja seurallinen nuori uros. Tykkää erityisesti ulkoilusta. Sopii jalostukseen, näyttelyihin, lemmikiksi ja mahdollisesti esteille. Astuu nopeasti ja naaraat ovat tiinehtyneet hyvin. 

Castaño Syrah
s. 18.8.12 madagaskar viittakuvio naaras

Pienikoinen, mutta pippurinen naaras. Kiltti käsitellä, mutta hieman arka uusia asioita kohtaan. Pienellä harjoittelulla tästä voisi saada oivan estekaninkin. Ei käy jalostukseen pienen kokonsa vuoksi. Asunut emänsä kanssa, joten saattaa tulla toimeen muiden kanien kanssa esim. leikatun uroksen. 

Sitten vielä astutusasiaa! Tänään on astutettu Freya Rambolla, joten muksuja olisi toiveissa kuukauden päästä väreissä isabella, madagaskar ja viittakuviot. Vielä tämän kuun aikana astutetaan myös Minya Bucalla, josta pitäisi syntyä poikasia samoissa väreissä. 

Loppun vielä kuvaa kolmikon (Tinka, Freya, Minya) häkistä. Ja kuka väittää että naaraat eivät ruiki?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti