maanantai 4. maaliskuuta 2013

Voihan kevät!

Myönnän, että odotan kevättä ja lumien sulamista kuin kuuta nousevaa, mutta... kanien kiimaperseilyt voisin totally ohittaa. Tinka, Freya & Minya -kolmikko ovat onneksi (vielä) ainoat, jotka ovat huomanneet kevään lähestyvän. Ne astuvat jatkuvasti toisiaan ja häkki heiluu, milloin kuka jahtaa ketäkin. Muut tytöt ovat vielä suhtnormaaleja, Enzo yhtäkreisi niinkuin yleensäkin ja pikkuinen Rambo on onneksi vielä hyvinkäyttäytyvä mussukka. <3 

Enzon keväthuumaa onneksi helpotti hieman eilen käynyt tyttöystävä. Enzolle sekä sijoituspoika Bucalle oli sovittu treffit isa- ja mada-naaraiden kanssa. Buca-ensikertalainen hoiti hommat hienosti, kunhan ensiksi ymmärsi, mitä piti tehdä. Enzon morsian ei ollut kunnolla kiimassa, joten astuminen oli hieman vaikeaa. Onneksi tämä ei ollut Enzon ensimmäinen poikue, joten poika tiesi tasan tarkkaan mitä tehdä, vaikka naaras ei ollutkaan ihan samaa mieltä asiasta. Muutaman viikon päästä Buca saa lisää naisseuraa, kun on aika astuttaa Minya. 

Greetan kaikki poikaset ovat muuttaneet maailmalle ja Sindankin poikaset ovat varattuja. Greetan jäljellä ollut naaras meni lopulta sijoitukseen muutaman kilometrin päähän meiltä. Katsotaan millaiseksi tyttönen kasvaa ja poikasia olisi tarkoitus tehdä syksyllä. Sindalta toinen naaras jää kotiin ja toinen muuttaa tämän kuun lopussa Viroon. Sindan pojista toinen muuttaa samaan kotiin A-poikueen Azalean kanssa ja toinen Enzon ja Bucan luona vierailleiden naaraiden omistajalle. 

Azalea pienenä
sijoitukseen mennyt tyttönen Carmona
Ainiin olen 30.3 menossa Lauran kanssa kasvattajakurssille, joten sen jälkeen on sitten mahdollista anoa kasvattajanimeä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti