lauantai 3. joulukuuta 2011

only one week to go

Joulukuu on todellista odotuksen aikaa. Viikko odottelua Dolan poikasten syntymään, kolme viikkoa jouluun ja siitä muutama päivä erääseen muuhuun miellyttävään asiaan. ;) Dola näyttää erittäin paksulta ja suloiselta loikkiessaan ison massunsa kanssa. <3 eli kyllä sieltä ainakin muutama kakara pitäisi olla tulossa. (: itse toivoisin neljää ja akkavaltaa, mutta pääasia on tietenkin, että kaikki menee hyvin.
Muuten meille ei kaneille kuulu mitään erikoisempia. Tinkan ja Freyan kanssa ollaan esteilty hyvällä menestyksellä. Molemmat hyppivät helppoa/kv'tä. :3 Karvanvaihdotkin alkaa olla kaneilla jo loppusuoralla, Vihdoin!! Ei ole enää hirveitä määriä karvoja joka paikassa.
Jouluna/joululomalla ei meillä ole mitään erikoista tiedossa. Taitaa tämä joulu mennä suurilta osin kakaroiden ihailuun <3 mutta ei valittamista, mikäs sen parempi pari viikkoa kun seurailla kanivauvojen kasvua ja kehitystä.
Oman joululahjani (tai ainakin se parhaan) saan vasta joulun jälkeisellä viikolla. Meille nimittäin muuttaa isabella viittakuvio typykkä sijoitukseen :3 hieno ja ihana neiti on tulossa, mutta eipä siitä sen enempää, vielä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti