perjantai 16. joulukuuta 2011

Yllätyksiä !

Nyt ovat Dolan lapsoset ehtineet kolmen vuorokauden ikään, joten pikkuhiljaa alkavat ne kaikista kriittisimmät päivät olla ohi. Dola ainakin näyttäisi hoitevan lapsosensa hyvin, sillä aina iltaisin kun olen pesään katsonut, niin lapsoset on somasti peitelty purujen ja karvojen alle<3 Kaikki ovat pirteitä kaninalkuja ja voin uskoa, että kun tuosta kasvavat, niin niistä tulee varsinaisia riiviöitä. Nyt jo esittävät mielipiteensä varsin selkeästi xD Yksi mukula pissi eilen kädelleni sitä tarkastaessani ;)

Väreistä sen verran, että eipäs tämä poikue ollutkaan yksivärinen! Lapsosista löytyy nimittäin kaksi isabellaa ja kaksi madagaskaria. :o Milo-isänhän ei pitänyt sinistä kantaa, joten odottelimme poikueeseen pelkkää madagaskaria. Mutta kiva (ja toivottukin) yllätys tämä oli :3

Tänään tuntui, että toinen isabelloista ei ollut juurikaan eilisestä kasvanut ja oli hieman pienempi kuin sisaruksensa, joten hän pääsi yksityismaitobaariin mamman massulle <3 Kovasti etsi nisää ja imi vähän jokaisesta, liekö maidontulo hieman hidasta? Huomenna pitää katsoa pienen vointia ja antaa tarpeen tullen Tuttelia. Loppuun vielä kuva vauveleista.


3vrk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti