lauantai 24. joulukuuta 2011

We wish you a Merry Christmas!


Hyvää Joulua ja Kanirikasta Uutta Vuotta kaikille kaniystävillemme ja muille 
toivottavat Anni ja kanilan väki!

Eilen Miia kävi katsomassa lapsosen sukupuolet ja niinhän se näytti, että kaikki ovat tyttöjä. Isompi isabella on vielä hieman epävarma, mutta senkin sukupuoli varmistuu varmasti tässä lähipäivinä. Kotiin jää lapsonen nro. 3, eli pienempi madagaskar. Tyttönen jää asumaan äitinsä kanssa ja saa kutsumanimekseen Enmy. Mietinnässä on vielä, josko jättäisi myös isabellan kotiin ;) Lapsosten viralliset nimetkin ovat jo tiedossa, mutta lopullisesti nimet annetaan jokaiselle vasta isabellan sukupuolen varmistuttua. Mutta he saavat siis espanjan kieliset kukkien nimet: Azucena, Actinia, Amapola ja Azalea. 

Tänään poikaset ovat 11vrk ja aamulla Enmyn silmät olivat hieman raollaan. :3 Iltaa kohden ovat vähän enemmän avautuneet, josko huomenna olisivat kokonaan auki. <3 Muut eivät vielä pidä kiirettä silmien aukaisun kanssa. 

Nyt kun sukupuolet ovat melkein varmasti selvillä niin otan alustavia varauksia vastaan. Ainakin madagaskar ja isabella naaraat ovat varattavissa. Sijoituskin on mahdollinen mikäli uusi koti on yhteistyöhaluinen ja näyttelyistä kiinnostunut. Sijoitustakin kannattaa siis kysellä. Sijoituskoti saisi sijaita mielellään Etelä-Suomessa tai vaihtoehtoisesti olla innokas näyttelyissä kävijä, jolloin tapaamiset voisi ajoittaa näyttelyiden yhteyteen. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Anni/ anni.hassinen@kolumbus.fi

Yksi tiedoite vielä kanilankin puolelta. Tinka ja Freya oli tänään pakko erottaa ainakin väliaikaisesti, sillä Freya oli kokoajan toisen niskan päällä ja esti pääsyn ruokakipolle yms. Tinka ei saanut edes nukkua rauhassa ilman, että toinen tuli päälle hyppimään. Hassua vaan kun tuntuu siltä, että molemmat ovat niin yksinäisiä nyt kun ovat eri häkeissä. Katsotaan jos jossain vaiheessa yhdistäminen olisi taas mahdollista. Freya saa ainakin elää kiimansa ohi yksin, sillä sen aikana se on todellinen bitch! Mahdollisesti se astutetaankin muutamaa kuukautta aikaisemmin mitä oli tarkoitus. Pitää miettiä, josko astuttaisi Freyan jo Lohjalla, jolloin isabella-poikasia olisi odotettavissa helmikuun loppuun. ;))

Enmy 10vrk

1 kommentti: